Harrie Baas Wine-Food Consultancy

Gastvrijheid & Wijn advies


Mijn naam is Harrie Baas en ben 30 jaar werkzaam geweest in diverse hotels en restaurants in Nederland als gastheer/sommelier met de laatste 10 jaar als eigenaar van het sterren restaurant AMARONE in Rotterdam. 


Daarnaast ben ik een vaste wijnproever voor The Wine & Food Association en de webwinkel van Wijn van de Boer.


Sinds 1 September 2015 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in het coachen, assisteren en het opzetten van ondernemingen op het gebied van eten en drinken en slapen.


Harrie Baas Wine-Food Consultancy 

denkt op een gastgericht en winstgevende manier mee met uw organisatie. U kunt mij inzetten voor concept ontwikkeling, gastvrijheidsadviezen, wijnadviezen, personeelstrainingen, coaching van uw medewerkers en werving & selectie. 


Het samenstellen van een voor uw organisatie werkbaar, gastvriendelijk en winstgevend wijnkaart, dranken-kaart of menukaart behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.


Wijn-spijs training, presentaties, wijnproeverijen, bier-spijs training, masterclasses of het schrijven van artikelen is mij niet onbekend.


TELEFOON:  06 24 66 59 47